ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Αντλίες θερμότητας για παραγωγή ζεστού νερού χρήσης

 

 

 

Applimo

 

Η ΓΑΒΡΙΕΛΑΤΟΣ ΕΠΕ εισάγει στην Ελληνική αγορά τα προϊόντα του Γαλλικού εργοστασίου Applimo. Η εταιρία APPLIMO, είναι πρωτοπόρος στον τομέα της ηλεκτρικής θέρμανσης και μετρά ήδη 60 χρόνια καινοτομίας και επιτυχίας.

 

Η APPLIMO έχει δεσμευτεί απέναντι στους πελάτες της ως προς την ποιότητα, την ασφάλεια, την αντοχή, την καινοτομία και τη βέλτιστη απόδοση των προϊόντων της. Εξειδικεύεται αποκλειστικά στον τομέα της θέρμανσης με ρεύμα και διαθέτει μεγάλη γκάμα προϊόντων, όπως: ηλεκτρικοί λέβητες, ηλεκτρικοί θερμοπομποί, πάνελ ακτινοβολίας, σώματα υπέρυθρης ακτινοβολίας, θερμοσυσσωρευτές, αερόθερμα λουτρού κ.α, που μπορούν να ικανοποιήσουν όλες τις απαιτήσεις θέρμανσης σε κάθε κατοικία

Όλα τα προϊόντα του εργοστασίου Applimo κατασκευάζονται και συναρμολογούνται εξολοκλήρου στη Γαλλία.

   

θερμοπομποι - Ηλεκτρικοί λέβητες

Ελληνικός κατάλογος Applimo

θερμοπομποι - Ηλεκτρικοί λέβητες

Γαλλικός κατάλογος Applimo

 

 

Edel - Αντλίες θερμότητας ζεστού νερού χρήσης

 

 

H αντλία θερμότητας ζεστού νερού χρήσης Edel της Applimo είναι ένα πλήρες σύστημα παραγωγής ζεστού νερού χρήσης αποτελούμενο από το θερμοδοχείο, μια ενσωματωμένη αντλία θερμότητας αέρος-νερού και όλους τους αυτοματισμούς για την ασφαλή και οικονομική λειτουργία. 

 

Πλεονεκτήματα

 • Δοχείο από ανοξείδωτο ατσάλι. Δεν χρειάζεται ανόδιο.

 • Το υψηλότερο COP στην κατηγορία της. COP=3,44 κατά EN 16147.

 • Το κυριότερο πλεονέκτημα της Edel, είναι ότι μπορεί να παρέχει ζεστό νερό χρήσης στους 60οC ακόμα και όταν η εξωτερική θερμοκρασία είναι στους -7οC, χωρίς τη χρήση ηλεκτρικής αντίστασης, ενώ τα περισσότερα προϊόντα του ανταγωνισμού ενεργοποιούν την ηλεκτρική αντίσταση κάτω από τους +5 οC.

 • Με τη χρήση της ηλεκτρικής αντίστασης των 1.500W η θερμοκρασία του νερού χρήσης μπορεί να ανέβει έως και τους 65οC.

 • Η λειτουργία για την προστασία από τη λεγιονέλα γίνεται μόνο με την χρήση της αντλία θερμότητας, ενώ στα περισσότερα προϊόντα του ανταγωνισμού με την ηλεκτρική αντίσταση.

 • Διπλό σύστημα απόψυξης (defrost) για οικονομικότερη λειτουργία. Η απόψυξη γίνεται με εξαερισμό, όταν η θερμοκρασία του αέρα είναι πάνω από 5 οC και με χρήση του συμπιεστή όταν η θερμοκρασία του αέρα είναι κάτω από 5 οC.

 • Δύο αισθητήρια. Ένα στο επάνω μέρος του θερμοδοχείου για την ένδειξη της θερμοκρασίας και ένα στο κάτω μέρος του θερμοδοχείου για τον έλεγχο της λειτουργίας της αντλίας. Με τον τρόπο αυτό η αντλία ενεργοποιείται πάντα εγκαίρως για την παρασκευή ζεστού νερού

 • Ο εναλλάκτης με το ψυκτικό υγρό βρίσκεται έξω από το θερμοδοχείο ώστε να αποφευχθεί οποιαδήποτε επαφή του ψυκτικού με το νερό χρήσης. Με τον τρόπο αυτό ο εναλλάκτης προστατεύεται επίσης από επικαθίσεις αλάτων που θα μείωναν την απόδοσή του.

 • Ηλεκτρονικός πίνακας ελέγχου με ψηφιακή οθόνη για μεγαλύτερη ευκολία χρήσης.

 • Δύο ταχύτητες εξαερισμού.

 • Δυνατότητα χρήσης του εξαερισμού και για αφύγρανση του χώρου.

 • Πολύ χαμηλή στάθμη θορύβου. 33dB(A) στη χαμηλή ταχύτητα.

Ηλεκτρονικός πίνακας έλεγχου

Χάρη στον ηλεκτρονικό πίνακα έλεγχου με την ψηφιακή οθόνη η αντλία θερμότητας Edel παρέχει στον χρήστη πολλές επιλογές λειτουργίας για μεγαλύτερη άνεση και οικονομικότερη λειτουργία.

Πατενταρισμένος εναλλάκτης

Στις κλασικές αντλίες θερμότητας ο εναλλάκτης για το φρέον βρίσκεται τυλιγμένος περιμετρικά εξωτερικά του δοχείου. Στην περίπτωση αυτή υπάρχει μικρή επιφάνεια επαφής του εναλλάκτη με δοχείο και άρα μικρή μετάδοση θερμότητας.

Η αντλία θερμότητας Edel διαθέτει έναν πατενταρισμένο εναλλάκτη αλουμινίου ο οποίος εφάπτεται απόλυτα στο δοχείο με αποτέλεσμα να υπάρχει πολύ μεγαλύτερη επιφάνεια συναλλαγής και άρα πολύ μεγαλύτερη μετάδοση θερμότητας.

Ο εναλλάκτης με το ψυκτικό υγρό βρίσκεται έξω από το θερμοδοχείο ώστε να αποφευχθεί οποιαδήποτε επαφή του ψυκτικού με το νερό χρήσης. Με τον τρόπο αυτό ο εναλλάκτης προστατεύεται επίσης και από επικαθίσεις αλάτων που θα μείωναν την απόδοσή του.

 

Λειτουργίες

Eco: Λειτουργία μόνο με την αντλία θερμότητας.

Comfort: Λειτουργία μόνο με αντλία θερμότητας και υποβοήθηση από την  ηλεκτρική αντίσταση μόνο όταν είναι απαραίτητο. (Αν η θερμοκρασία του αέρα είναι εκτός των ορίων λειτουργίας της αντλίας ή αν η ζητούμενη θερμοκρασία του νερού είναι πάνω από τους 60οC).

MIN T°C (Minimum temperature): Η λειτουργία αυτή ενεργοποιεί και τις δύο πηγές θέρμανσης (αντλίες θερμότητας και ηλεκτρική αντίσταση) όταν τα 1/3 του όγκου του δοχείου είναι κάτω από τους 38οC. Η ηλεκτρική αντίσταση απενεργοποιείται μόλις η θερμοκρασία του νερού φτάσει στους 43οC. Από το σημείο αυτό και μετά λειτουργεί μόνο η αντλία θερμότητας έως τους 60oC.

Boost: Η λειτουργία αυτή ενεργοποιεί και τις δύο πηγές θέρμανσης (αντλίες θερμότητας και ηλεκτρική αντίσταση) για έναν κύκλο θέρμανσης.

Electric mode: Στην ηλεκτρική λειτουργία η θέρμανση του νερού γίνεται μόνο από την ηλεκτρική αντίσταση. Αποτελεί μια λύση ανάγκης μόνο για περιπτώσεις που δεν λειτουργεί για κάποιο λόγο η αντλία θερμότητας.

Holiday mode: Η λειτουργία διακοπών θέτει τη συσκευή σε λειτουργία αναμονής. Η αντιπαγωτική προστασία παραμένει ενεργή. Η λειτουργία διακοπών μπορεί να προγραμματιστεί για διάρκεια 1 έως 99 ημερών.

Frost protection: Η αντλία θερμότητας βρίσκεται σε κατάσταση αναμονής και ενεργοποιείται η αντιπαγωτική προστασία.

ANTI-BACT: Λειτουργία για προστασία από λεγιονέλα. Η θερμοκρασία του νερού φτάνει τους 60 οC μόνο με την αντλία θερμότητας. Ο χρήστης μπορεί να επιλέξει κάθε πόσες ημέρες θα ενεργοποιείται η λειτουργία αυτή.

Timer: Στην λειτουργία αυτή η αντλία λειτουργεί βάσει εβδομαδιαίου χρονοπρογράμματος ώστε να εκμεταλλεύεται τις περιόδους που ισχύει το χαμηλό τιμολόγιο ρεύματος.

Fan mode: Μπορούν να επιλέγουν 3 τρόποι λειτουργίας του ανεμιστήρα. Να λειτουργεί όποτε λειτουργεί η αντλία θερμότητας. Να λειτουργεί συνεχώς (πχ σε περιπτώσεις που η αντλία χρησιμοποιείται και για αφύγρανση του χώρου). Να λειτουργεί βάσει εξωτερικού ελέγχου (πχ αισθητήριο υγρασίας).

  

CYLIA 2 - ΑΝΤΛΙΕΣ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ ΖΕΣΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΧΡΗΣΗΣ

  

 

  

CYLIA 2 - ΑΝΤΛΙΕΣ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ ΖΕΣΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΧΡΗΣΗΣ

  

  

  

CYLIA 2 - ΑΝΤΛΙΕΣ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ ΖΕΣΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΧΡΗΣΗΣ

 

 

θερμοπομποι - Ηλεκτρικοί λέβητες

Edel - Έντυπο

θερμοπομποι - Ηλεκτρικοί λέβητες

Edel - Οδηγίες χρήσης

 

 

   Θα χαρούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας!

 

  CONTACTS  

  

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για πληροφορίες και προσφορές:

 

  Τηλ: 210.6438677

  Τηλ: 210.6440891

  Φαξ: 210.6440891

  info@mgavrielatos.gr

  

 

Επισκεφτείτε μας:

  

Μομφερράτου 35, 114-74 Αθήνα, Γκύζη

 

  

 

Ακολουθήστε μας:

  

facebook twitter in instagram pinrest

  

 

ΘΕΡΜΑΝΣΗ

ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗ

ΗΛΙΑΚΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗ

ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΔΑΠΕΔΟΥ

ΘΕΡΜΑΝΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΑ

ΜΠΟΙΛΕΡ ΛΕΒΗΤΟΣΤΑΣΙΟΥ

 

Χωρίς εναλλάκτες - Αποθήκες νερού

 

Για σύνδεση με αντλία θερμότητας

 

Μπόιλερ με ένα ή δύο εναλλάκτες

- Μπόιλερ Λεβητοστασίου SICCtech

- Μπόιλερ Λεβητοστασίου Sunsystem

- Μπόιλερ Λεβητοστασίου Buderus

 

Αντλίες θερμότητας Ζ.Ν.Χ

 

Μπόιλερ για δίκτυα ατμού

 

Ανοξείδωτα μπόιλερ

 

Παρελκόμενα μπόιλερ & δοχείων

- Ηλεκτρονικό ανόδιο ACES

- Ανόδια μαγνησίου

- Χάλκινοι αφαιρούμενοι εναλλάκτες

- Ανοξείδωτοι αφαιρούμενοι εναλλάκτες

- Ηλεκτρικές αντιστάσεις

 

 

Δοχεία αδρανείας με παραγωγή ζεστού νερού χρήσης σε ανοξείδωτο εναλλάκτη

 

ΗΛΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ

ΔΟΧΕΙΑ ΑΔΡΑΝΕΙΑΣ

ΖΕΣΤΟ ΚΑΙ ΚΡΥΟ ΝΕΡΟ

ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ


ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

 

SICC s.p.a

SUNSYSTEM

STYLEBOILER

DELTACALOR

APPLIAPPLIMO

S.R Rubinetterie

REFLEX

BUDERUS

WILO

REHAU

SIEMENS

 

Επικοινωνήστε μαζί μας

  

 Τ: 210.6438677

 

 Τ: 210.6440891

 

 Φ: 210.6440891

 

 info@mgavrielatos.gr

  

Προτείνετε αυτή τη σελίδα

 

 

 

 

Βρείτε μας στο Facebook

  

 

keywords: αντλια θερμότητας ζεστου νερου, αντλιες θερμότητας, θερμαντηρας νερου, διπλης ενεργειας, τριπλης ενεργειας, τιμή, αντλια θερμοτητας

Σχεδιασμός & Ανάπτυξη: Α. ΓΑΒΡΙΕΛΑΤΟΣ   -   Copyright © 2005: ΓΑΒΡΙΕΛΑΤΟΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ   -  www.applimo.gr  -  www.θερμοπομποι.gr